NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması için oluşturulmuş blog siteme hoşgeldiniz.

13 Mayıs 2009 Çarşamba

Pendik Evden Eve Nakliyat

pendik-evden-eve-nakliyat

Pendik ilçesi İstanbul’un güzide sahil ilçelerinden biridir. Pendik evden eve nakliyat işleri yapan firmamız bu güzel ilçemiz için Pendik Nakliyat Kampanyası sloganı ile yeni bir hizmet başlatmıştır.

Bu kampanya dahilinde Pendik evden eve nakliyat işleriniz itina ile yapılmakta ve marangozundan elektirikcisine kadar tam kadro hizmet ve uygun fiyat politikasını kapsamaktadır. Pendik evden eve nakliyat için yapacağımız hizmetler karşılığında istediğim fiyat 290TL’den başlamaktadır. Bu fiyat kapsamında nakliyesi yapılacak eviniz deki mobilyalar ve sizin istediğiniz diğer eşyalar yani avizeler ve su tesisatı itina ile sökülür. Daha sonra güzelce paketlenir ve yeni evinize aynı özen ve hassasiyetle monte edilir. Sizde yeni taşındığınız evinize herhangi bir usta çağırmak zorunda kalmassınız.

Nakliyat işinde en önemli hususlardan biri taşınan eşyaların hasar görmemesidir. Firmamız taşınacak eşyalara özen gestermekte ve hatta dilerseniz sigortalamaktadır. Pendik evden eve nakliyat yaptıracaksanız kesinlikle bizi arayın ve uygun fiyat artı kaliteli hizmetin keyfini çıkartın.

Pendik evden eve nakliyat için verdiğimiz fiyat tabiki başlangıç fiyatı olmaktadır. Yani çok uzun mesafeler ve çok fazla eşyanız olması durumunda kampanya fiyatımız artacaktır. Tabi yinede piyasa şartalrına göre çok uygun fiyatlarla nakliye işinizi yaptırmış olacaksınız.

Bizi tercih edip mutlu olan müşteriler arasına girmek ve evinizi huzurla taşıtmak için telefonlarımız üstteki resimde yazmaktadır. Pendik evden eve nakliyat hizmetleri ve ticaret şirketi.

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cam balkon - şömine - kış bahçesi - cam balkon - cam balkon - lida satış - evden eve nakliyat - cam balkon