NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması için oluşturulmuş blog siteme hoşgeldiniz.

8 Mayıs 2009 Cuma

Okey Oyna

Okey oyunu milli bir spor gibidir. Oynamayı bilmeyen insan yoktur nerdeyse. Şansdan önce ciddi anlamda zeka ve hafıza isteyen bir oyun olması ilede insanlar arasında çok yaygındır. Bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en büyük özelliği ise oynamak için 4 kişi gerekmesi. Yani satranç gibi 2 kişi ile oynayamassınız bu oyunu. Sıkıldığın zaman okey oyna ve sıkıntını at ayrıcı insanlarla tanış dertler muhabbet et.

Okey oyunu sosyal anlamda insanları bir birine yaklaştırır ve güzel çay sohbetleri ve muhabbet ortamları oluşturur. Ayrıca Okey oyunu diğer sporlar gibi insanları sinirlendirmez ve ortamlarda gerginlik olmaz. Güzel ve hoş muhabbetin olduğu ortamlarda ise okey oyna ki güzel dostluklar edin.

Bu güzel oyunun oynanabileceği en güzel adreslerden biri ise okeyim.net sitesidir. Bi sitede olması gereken düzeyli ve kaliteli oyuncular bu sitede mevcuttur. Sizde okey oynamak istediğinizide bu siteyi ziyaret edebilirisiniz. Okey oyna sloganı ile hizmet veren bu güzide site siz değerli ziyareticilerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cam balkon - şömine - kış bahçesi - cam balkon - cam balkon - lida satış - evden eve nakliyat - cam balkon