NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması için oluşturulmuş blog siteme hoşgeldiniz.

16 Haziran 2009 Salı

Kaliteli ve Düzeyli İnsanlarla Okey

Okey insanları bir araya getiren ve hırsa yöneltmeden yarışmalarını sağlayan bir oyundur. Okey diğer bir çok oyundan farklı özelliklere sahiptir bu özellikleri kısaca şöyle sıralaya biliriz; 4 kişi ile oynanan nadir oyunlardandır, şans faktörünün yanından zeka gerektirir, en önmelisi ciddi anlamda hafıza kullanılması gerekir.
 
Okey oyna kelimesi bize sihirli bir anahtar gibi bazı duygularımızı hareketlendirir. İnsanımız bu kelimeyi duyduğunda hemen aklına çay falanda gelmektedir çünkü çay okey masalarının vazgeçilmez bir öğesidir. okey oyunları için söylenecek çok şey var ama bu oyun konuşmaktan ziyade oynayarak anlaşılır.
 
Okey oyna mak istiyorsanız size http://www.okeytek.com bu adreste takılmasınızı tavsiye ediyoruz. Düzeyli ve kaliteli insanlarla zevkli saatler geçirebilirsiniz.
 
Okey oyunları bir sanat dalı gibidir. Temelde basit kuralları olsada oyun çok ciddi beyin eforu sarfetmeye sebep olur. Oyun boyunca atılan taşlırı aklınızda tutmanız ve ona göre taş beklemeniz gerekir. Buda size muhteşem bir hafıza olmasını şart koşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cam balkon - şömine - kış bahçesi - cam balkon - cam balkon - lida satış - evden eve nakliyat - cam balkon